Kalibratie gastenboek - Isf calibratie, 175,00 euro, geen reiskosten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gastenboek is geopend op 1 januari 2016

24 Opmerkingen

1 2 3
W.B. Man
2016-04-04 09:26:54
Jaren geleden heeft Pieter onze vorige TV gecalibreerd. Een enorme verbetering t.o.v. de standaard instellingen. Toen er laatst een nieuwe TV werd aangeschaft, je weet wel, zo'n smart TV, schrok ik toch wel erg van de beeldkwaliteit.
Wederom heb ik Pieter gevraagd e.e.a. aan te komen passen. Wow, wat een verbetering. Het verschil is nog groter dan de vorige keer.Het kijkt veel rustiger, zeker als je in het donker van een mooie film wil genieten zie je nu de kleuren zoals ze zijn bedoeld.
Voor ons allemaal geldt dat we steeds vaker achter beeldschermen plaats nemen. De TV is nu een oase voor de ogen geworden.
Alex Angelino
2016-04-04 09:25:58
Toen ik m'n nieuwe Samsung uhd scherm gekocht had viel het beeld best tegen.Nadat ik op internet het een en ander had opgezocht waar het aan moest liggen contact opgenomen met Pieter om het scherm te laten Calibreren.Pieter heeft hem perfect afgesteld en het beeld is prachtig.
Nooit gedacht dat het zo veel kon schelen en dat voor een mooie prijs! Uiteraard een echte aanrader om u toestel door Pieter te laten Calibreren!
Jos
2016-04-04 09:24:56
Pieter heeft bij mij de LG 49UB850V 4K led tv ge kalibreerd .Wat direct opvalt is dat hij absoluut verstand van zaken heeft , maar ook aan geeft wat kan en niet kan . Vaak zijn tv´s in de kalibratie menu te beperkt sommige zoals panasonic bieden meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld deze LG.
Pieter , neemt de tijd en zorgt er voor dat als hij weg gaat de TV goed gekalibeert is . Alle settings worden per mail aan je bevestigd zodat je deze altijd weer kan terug zetten indien je de tv per ongeluk terug zet op fabieks instellingen.
Al met al kan ik Pieter zeker aan bevelen.
A-M van Vliet
2016-04-04 09:23:52
Vorige week is Pieter met JVC projector, beugel en een volledig arsenaal aan gereedschap langs geweest en heeft in alle rust gemeten, geboord, geschroefd, bevestigd, ingesteld, afgesteld, gemeten, afgesteld, tot het eindresultaat helemaal ISF tiptop afgesteld was, en het eindresultaat mag er zijn, alsof ik de filmbeelden weer voor het eerst bekijk! En daarbij hangt de projector optimaal gepositioneerd en zo vast als een huis. Blij!!
1 2 3
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu